03-10-2020

Spoordonk Proeft Outdoor

Spoordonk Proeft Outdoor

De eerste editie van 'Spoordonk Proeft Outdoor'! Elk weekend (zaterdag en zondag) vanaf 19 september tot en met 4 oktober geniet je van live muziek, foodtrucks, speciale avonden en een sfeervol buitenterras. En weet je wat het mooie is aan ons terras? Het is overdekt, verwarmd en erg sfeervol!

Op zaterdag 03-10 genieten we van het volgende programma:

Live muziek
Met zijn gitaar en brede muzikale repertoire zorgt Troubadour 'Rop Romers' altijd voor sfeer en gezelligheid. Van 'Billy Joel - Pianoman' tot 'Guus Meeuwis - Brabant': alles komt voorbij.

Hupsaté
Een foodtruck welke garant staat voor kwaliteit, lekker eten voor iedereen en een geweldige service; dit alles met een hechte groep jongens & meiden welke beschikken over een prima dosis Brabantse gezelligheid. De mannen en vrouwen van hupsaté serveren natuurlijk de lekkerste saté-gerechten, maar je kunt ook genieten van flatbreads en vegetarische gerechten.

Bij ons loopt het water al in de mond!

Bokkenbar
De herfst is officieel begonnen en dat betekend maar één ding: het Bockbier seizoen is begonnen! Ter ere van dit heerlijke speciaalbier hebben wij op zaterdag 3 oktober een echte 'BokkenBar'. Je kan kiezen uit maar liefst 5 verschillende bockbieren. Is kiezen niet mogelijk maar wil je ze alle 5 proeven? Koop dan een 'Sikje' en je krijgt alle biertjes inclusief een hapje.

Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »