26-09-2020

Spoordonk Proeft Outdoor

Spoordonk Proeft Outdoor

De eerste editie van 'Spoordonk Proeft Outdoor'! Elk weekend (zaterdag en zondag) vanaf 19 september tot en met 4 oktober geniet je van live muziek, foodtrucks, speciale avonden en een sfeervol buitenterras. En weet je wat het mooie is aan ons terras? Het is overdekt, verwarmd en erg sfeervol!

Op zaterdag 26-9 hebben wij een spetterend programma:

Live muziek
Het muzikale duo 'Remon & Toon' voor ongekende gezelligheid. Deze rasechte muzikanten hebben ruim 1000 nummers in het repertoire, die de heren tweestemmig en uit het hoofd zingen. Alle hits van de jaren '60 tot nu komen aan bod. Hierbij begeleiden ze zichzelf helemaal live; Remon op gitaar en Toon op percussie en drums. Geen verzoekje gaat dit duo uit de weg: entertainment gegarandeerd! Kom je gezellig met kinderen? Geen probleem. Het repertoire bevat ook nummers voor de jongste muzikanten, zodat zij een geweldige dag beleven.

Staff's Grillbar & Viskwekerij de Stroom
Deze zaterdag voert lokaal de boventoon! Waar de muzikanten hun roots hebben in Oirschot gaan we ook genieten van lokale lekkernijen. Onze eigen keukencrew showt zijn kookkunsten in onze eigen Grillbar. Daarnaast smult u van een lokale lekkernij: gerookte meerval van Viskwekerij de Stroom. Het water loopt ons al in de mond!


Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Lieke Verbaarschot

Wezen golfen en lunchen met het gezin. Was goed geregeld! Leuke uitleg en daarna lekker geluncht in het café.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »