04-10-2020

Spoordonk Proeft Outdoor

Spoordonk Proeft Outdoor

De eerste editie van 'Spoordonk Proeft Outdoor'! Elk weekend (zaterdag en zondag) vanaf 19 september tot en met 4 oktober geniet je van live muziek, foodtrucks, speciale avonden en een sfeervol buitenterras. En weet je wat het mooie is aan ons terras? Het is overdekt, verwarmd en erg sfeervol!

Op zondag 04-10 presenteren we het volgende programma:

Live muziek
De piano is gestemd en Andy is er helemaal klaar voor! Tijdens deze avond geniet je van een spetterende pianoshow. De beste hits en leukste meezingers passeren de revue. Onder het genot van een drankje en hapje kan je niets anders dan genieten.

Smoker on wheels
Smoker on Wheels is niet zomaar een barbecue. Nee, deze stalen Amerikaanse kolos weegt 1600 kilo en is de grootste rijdende barbecue van Zuid-Nederland! De trend in het barbecueën is aan het veranderen. In plaats van kort grillen op hoog open vuur wordt er steeds meer met indirecte warmte op lage temperatuur een lange tijd gegaard. Dit low & slow cooking zorgt voor een onnavolgbare smaak. Houtskool en hout in de Smoker on Wheels geven het vlees of de vis een unieke smaak om je vingers bij af te likken.

De lekkerste bockbieren
Geniet smaakvol van de herfst! Want op zondag 4 oktober hebben wij een speciale 'Bokkenbar'. Deze bar is voorzien van maar liefst 5 verschillen bockbieren. Wil jij tijdens de dag bourgondisch genieten en ze allemaal proeven? Koop dan nu je eigen 'Sikje', hierbij krijg je alle 5 de bockbieren en verschillende hapjes.

Bekijk alle agenda items
Wat vinden onze bezoekers

Dhr van Oers

De brunch was uitstekend verzorgd ,het buffet in de zaal was ook sfeer verhogend wij hebben zeker genoten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »