Brabantse Boeren

Brabantse Boeren

Brabantse Boeren

Altijd al een blik willen werpen op een modern boerenbedrijf? Boek dan nu het arrangement Brabantse Boeren en maak een excursie langs twee bijzondere boerenbedrijven.

13.30
Ontvangst met een geurend kopje koffie/thee en appelgebak. Na ontvangst wordt u door middel van een huifkar naar de desbetreffende boerderij gebracht.

17.30
Uw buitendag wordt in één van onze zalen afgesloten met een "afzakkertje".

Voor de excursie heeft u de keuze uit onderstaande bedrijven:

Spoordonkse Watermolen
U maakt kennis met het nostalgische vak van molenaar en alles wat erbij komt kijken. Van het meel, bakt de molenaarsvrouw, brood waarvan u kunt proeven. De Spoordonkse Watermolen is gelegen aan de stroom "De Beerzen".

Geitenhouderij
Uw gastvrouw Jeannette van de Ven geeft op geanimeerde wijze uitleg over hun moderne melkgeitenbedrijf. U leert veel over de fokkerij, gezondheidszorg en neemt een kijkje bij de melkcarrousel.

Palingrokerij
Er gaat niets boven de smaak van een vers gerookte paling. In moergestel maakt u kennis met deze kwekerij en ambachtelijke rokerij.

Traditionele Melkveeboerderij
Melkveebedrijf 't Boterik ligt vlak bij de dorpskern van Oirschot. Veel voedsel dat mensen gebruiken heeft zijn oorsprong op een boerderij. Daarom is het erg leuk om kennis te maken met het leven op de boerderij.

U bepaald zelf met welke twee van de bovenstaande bedrijven u kennis wilt maken!

Prijs: op aanvraag

Bijzonderheden
Minimaal 25 personen. In overleg zijn afwijkende excursietijden mogelijk.

Wat vinden onze bezoekers

Dhr Soetens

Heerlijk gegeten bij Dinercafé 't Kroegske. We komen in de zomer zeker terug voor een rondje Pitch&Putt.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »