Golfvaardigheidsbewijs

Golfvaardigheidsbewijs

Wilt u (nog) beter leren golfen en overal willen kunnen spelen? Dan is deze cursus een enorme aanrader voor jou! Tijdens deze cursus leert u de basivaardigheden van golf en kunt u na het behalen van uw examen overal de golfbaan op. Haal je GVB/Golfvaardigheidsbewijs bij Pitch&Putt Oirschot!

De golfbaan van Pitch&Putt Golf Oirschot is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen zonder ervaring met golfen. Voor grotere golfbaan is er echter een golfvaardigheidsbewijs vereist. Deze kunt u bij Pitch&Putt Golf Oirschot behalen.

De cursus is voor iedereen met kleine en grote golfambities. Onze instructeur zorgt ervoor dat je tijdens de cursus op een gezellige en relaxte manier toewerkt naar het behalen van je GVB. Door de beperkte omvang van de groep is er aandacht op maat, voor elke speler en op elk niveau. Heb je nog nooit eerder gegolfd, dan is het volgen van onze voorafgaande introductiecursus overigens wel een aanrader.

Inhoud van het GVB:

  1. Praktijklessen.
  2. Theorielessen.
  3. Het examen.
  4. Een 9-holes kwalificatieronde bij De Achterste Hoef in Bladel.

De kosten van deze cursus bedragen €249,-.

Om een afspraak te maken voor het starten van deze cursus of voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via giel@stapperij.nl of 0499 - 57 36 71.

Wat vinden onze bezoekers

Marjolijn Roelofs

Leuk personeel, zeker de moeite waard om een keer te gaan eten.

Zij kwamen ook al bij ons Plan uw zakelijke bijeenkomst »