Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.
Speciaal om stil te staan bij de mooiste producten uit het najaar organiseren wij een WILD WEEK. Dit betekend dat we, naast de normale menukaart, verschillende wildgerechten aanbieden. Het betreft de week van 29 november t/m 4 december, dus noteer deze datum snel in je agenda.
Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:
WILDZWIJNHAM | 26
Spruitjes | wortel | truffeljus
HERTENBIEFSTUK | 29
Pastinaak puree | paddenstoelen | stoofpeer | rode portsaus
KLASSIEKE HAZENPEPER | 25
Peperkoek | champignons | rode kool | aardappelpuree
Reserveren kan door te bellen naar 0499 - 57 36 71, te mailen naar onze collega Dorien of online een tafeltje te boeken.
Stem jij op KOMAEN?
Publieksprijs terras top-100
Wij hebben natuurlijk één van de mooiste, groenste en gezelligste terrassen van Noord-Brabant . Dagelijks doen wij er alles aan om onze verborgen parel tot de top van de regio te laten horen! Daarbij hebben we nu jullie hulp nodig .
Zijn jullie het er mee eens dat onze locatie thuishoort in de terras top 100 ? Stem dan op ons via Misset Horeca (wij staan in de 2e categorie van Noord-Brabant) . Wij beloven dat we samen zullen proosten bij een mooi resultaat .