[error-SH-searchBar()]

 

Tegenwoordig zijn veel producten het hele jaar door te krijgen. Alleen volgens ons smaken bepaalde producten nog beter in het oorspronkelijke seizoen. En daar valt wild onder! Met het vallen van het blad is het wildseizoen officieel geopend en wat geeft dat veel extra mogelijkheden om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Speciaal om stil te staan bij de mooiste producten uit het najaar organiseren wij een WILD WEEK. Dit betekend dat we, naast de normale menukaart, verschillende wildgerechten aanbieden. Het betreft de week van 29 november t/m 4 december, dus noteer deze datum snel in je agenda.

DE GERECHTEN

Onze keuken is druk bezig geweest met het selecteren van de mooiste producten en het samenstellen van de smaakvolste gerechten. Onze chefs staan 200% achter hun keuzes en wij maken die graag aan jullie bekend:

WILDZWIJNHAM | 26
Spruitjes | wortel | truffeljus

HERTENBIEFSTUK | 29 
Pastinaak puree | paddenstoelen | stoofpeer | rode portsaus

KLASSIEKE HAZENPEPER | 25
Peperkoek | champignons | rode kool | aardappelpuree 

Reserveren kan door te bellen naar 0499 - 57 36 71, te mailen naar onze collega Dorien of online een tafeltje te boeken. 

Reserveer nu een tafeltje

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op