[error-SH-searchBar()]

 

We gaan wandelen!

26 juni is het weer tijd om de benen te strekken tijdens onze jaarlijkse zomerwandeling. Er zijn routes uitgezet voor 6, 11 of 18 kilometer, voor ieder wat wils! 

Starten is mogelijk vanaf 9.00u, tot 14:00u. Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee met een lekkernij. Wanneer je de 6,11 of 18 kilometer erop hebt zitten geniet je van een rijkelijk gevulde kop soep.

DE WANDELING

Dit jaar hebben we in totaal drie routes. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur en tot 14.00 uur. Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee met een lekkernij. Wij adviseren om de routes op voorhand te downloaden en digitaal te wandelen (blijft het duidelijkste qua beschrijving). De routes:

WANDELEN MET KOMOOT

Digitaal kan je drie verschillende afstanden downloaden. De wandelroutes zijn opgeslagen als een GPX bestand, deze kan je makkelijk op de telefoon openen via de gratis wandelapp Komoot. Wandel je eens deze dagen graag, maar liever niet digitaal? Dan kan je gratis enkele wandelingen meenemen bij onze locatie.

Wil jij graag mee wandelen? Aanmelden is niet verplicht, maar vinden wij wel fijn. Aanmelden mag door een mailtje te sturen naar giel@komaen.nlHeeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op