[error-SH-searchBar()]

 

E-Chopper

E-Chopper

TOUR IN HET GROEN

Huur een E-chopper en tour door het mooie buitengebied van Oirschot. Wij hebben een speciale route uitgezet waarmee je 2,5 uur onderweg bent. De route brengt je onder andere langs het bedevaartsoord de Heilige Eik, de historische markt van Oirschot en de prachtige omgeving dit dorp. De E-chopper is milieuvriendelijk maar tegelijkertijd ook erg stoer.

Op deze vrolijke E-Choppers steel jij de show tijdens de route door het mooie Oirschot. Ga jij voor de roze, gele of tóch die ene met de Engelse vlag? Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben wel iets soortgelijks staan!

DE MOGELIJKHEDEN

Duur: 2,5 uur
Prijs: € 32,95 per E-Chopper
Minimale leeftijd: 16 jaar + in het bezit van bromfietscertificaat of rijbewijs B 
Route: +/- 30 kilometer (dit is een vaste route waar niet van afgeweken kan worden) 

Onze E-choppers zijn geschikt voor groepen van 2 tot 16 personen. Ideaal dus voor een gezellig personeelsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Bestaat jouw groep uit meer personen? Combineer de E-choppers dan met onze nieuwste aanwinsten: de lowriders. Door te combineren kun je een heerlijke dag op pad met een groep tot 26 personen. 

De route is uitgezet in een GPX bestand en van te voren makkelijk te downloaden. Om de route te openen heb je echter wel een app nodig. Ons advies is de gratis wandel- en fietsroutes app KOMOOT.

Contact

Doe direct een reserveringsaanvraag

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op